Puppytraining

Puppypakket

Wil je de beste start voor jouw nieuwe puppy? Dan is een privé puppypakket precies wat je nodig hebt! Als ervaren hondengedragsdeskundige bied ik persoonlijke en op maat gemaakte trainingssessies aan, rechtstreeks bij jou thuis.

Met een privé puppypakket krijgt jouw puppy de individuele aandacht en begeleiding die hij verdient. Geen afleidingen van andere honden of omgevingsfactoren, alleen gerichte training die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw puppy.

Of het nu gaat om zindelijkheidstraining, basiscommando’s, socialisatie of het omgaan met angst, ik sta klaar om jou en jouw puppy te ondersteunen. De locaties zijn afhankelijk van de behoeftes van jullie. Zo kunnen we gaan oefenen thuis, in de auto of een wandeling maken door het bos. Samen zullen jullie een sterke band opbouwen en de basis leggen voor een leven lang gelukkig en gehoorzaam samenleven.

Geef jouw puppy de beste start in het leven met een privé puppypakket.

Dit pakket bevat 5 lessen, ieder 45 minuten en de kosten zijn €200,-

Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Persoonlijk advies nodig?

Wil je persoonlijk advies over het gedrag van jouw hond? Als toegewijde expert sta ik klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen de beste benadering kunnen vinden om het gedrag van je harige vriend te begrijpen en te verbeteren.

Basis pakket

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hond een eigen leven leidt, vol energie en onhandelbare drukte? Wel, ik heb goed nieuws voor je! Teruggaan naar de basis met je hond kan de sleutel zijn tot een gelukkiger en fijner leven samen.

Leren wandelen Pakket

Heb je moeite om ontspannen te wandelen met je hond omdat hij constant uitvalt naar andere honden of geen focus kan houden? Geen zorgen, het pakket “Leren wandelen” is speciaal ontworpen voor jou!

×