Puppytraining

Leren wandelen

Heb je moeite om ontspannen te wandelen met je hond omdat hij constant uitvalt naar andere honden of geen focus kan houden? Geen zorgen, het pakket “Leren wandelen” is speciaal ontworpen voor jou!

Hier leren we jou en je hond hoe je samen kunt genieten van rustige en ontspannen wandelingen. We richten ons specifiek op het aanpakken van problematisch gedrag zoals uitvallen naar andere honden en het gebrek aan focus tijdens het wandelen.

Ik zal je stap voor stap begeleiden bij het trainen van je hond en het opbouwen van de juiste vaardigheden voor een plezierige wandelervaring. We gebruiken positieve trainingsmethoden en praktische technieken om het zelfvertrouwen van jou en je hond te vergroten en jullie band te versterken.

Na het volgen zul je merken dat wandelen met je hond niet langer een stressvolle ervaring is, maar een moment van plezier en verbondenheid. Dus waar wacht je nog op? Het pakket is gericht op jou en jouw hond, hierdoor ligt de volledige focus en aandacht bij jullie.

Het ‘leren wandelen’ pakket bevat 4 lessen, iedere les duurt 60 minuten en de kosten hiervan zijn €240,-

  • De lessen zijn altijd 1 op 1
  • Wanneer je een cursus wilt volgen met iemand anders is dit mogelijk in overleg
  • Iedere les is verschillend en afhankelijk van jullie hulpvraag
  • De pakketten zijn exclusief kilometervergoeding, binnen Maas en Waal is dit gratis, buiten Maas en Waal komt hier een vergoeding bij

Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Persoonlijk advies nodig?

Wil je persoonlijk advies over het gedrag van jouw hond? Als toegewijde expert sta ik klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen de beste benadering kunnen vinden om het gedrag van je harige vriend te begrijpen en te verbeteren.

Puppypakket

Wil je de beste start voor jouw nieuwe puppy? Dan is een privé puppypakket precies wat je nodig hebt! Als ervaren hondengedragsdeskundige bied ik persoonlijke en op maat gemaakte trainingssessies aan, rechtstreeks bij jou thuis.

Basis pakket

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hond een eigen leven leidt, vol energie en onhandelbare drukte? Wel, ik heb goed nieuws voor je! Teruggaan naar de basis met je hond kan de sleutel zijn tot een gelukkiger en fijner leven samen.

×