Over mij

Groot passie voor honden

Vanaf dat ik klein ben heb ik al een grote passie voor honden. Wanneer ik een hond zag wilde ik het liefste meteen knuffelen met hem. Wanneer ik nu bij vrienden ben die een hond hebben, knuffel ik liever met de hond dan dat ik klets met mijn vrienden.

Laat ik mezelf even voorstellen! Mijn naam is Pleun van de Logt, ik ben hondengedragsdeskundige.

Vanaf dat ik klein ben heb ik al een grote passie voor honden. Wanneer ik een hond zag wilde ik het liefste meteen knuffelen met hem. Wanneer ik nu bij vrienden ben die een hond hebben, knuffel ik liever met de hond dan dat ik klets met mijn vrienden haha

Mijn passie ligt vooral bij die iets wat ‘grote’ honden, denk bijvoorbeeld aan een Bully, Cane Corso of een Boerboel. Ik denk dat dat komt omdat ik ben opgegroeid met een Cane Corso. Dat was echt mijn grote vriend en overal waar ik kwam liep hij me achterna, we waren echt maatjes.

Het is zo bijzonder om een goede band met je hond te hebben, ik zie een hond echt als een vriend voor het leven. Het is leuk wat je allemaal samen kunt gaan doen en de band die je samen kunt opbouwen.

Na heel lang na denken en twijfelen heb ik in 2021 toch de stap genomen om iets met honden te gaan doen. Ik ben begonnen aan een opleiding tot hondengedragsdeskundige, dit is de beste keus van mijn leven geweest. De opleiding daar vloog ik doorheen, zo interessant dat ik alles vond en ik kon mijn eigen hond mee naar de opleiding nemen. Het is leuk om samen te leren en te trainen! Tijdens mijn opleiding heb ik niet alleen een hele hoop geleerd over honden maar ook over mezelf. Ik ben er achter gekomen dat wanneer een hond last heeft van een bepaald gedragsprobleem, dat dit niet perse aan je hond hoeft te liggen. Het kan ook zo zijn dat het probleem bij jou, het baasje ligt! Tijdens een traject zul je er ook achter komen waar het mis gaat en wat we er aan kunnen doen.

Sinds 2022 heb ik mijn eigen bedrijfje op gezet en mijn droom waar gemaakt: Dol op je Hond.

Wat ik belangrijk vind is dat je altijd bij jezelf blijft, dingen doet die jij goed vind voelen en voelt het niet goed dan doe je het niet!

Wat ik als hondengedragsdeskundige echt aan iedereen wil meegeven is de liefde voor je hond. Wanneer je meer gaat trainen samen, vertrouwen krijgt in elkaar en leuke dingen samen gaat doen zal je merken dat de liefde voor elkaar alleen maar meer word. Het is bijzonder om zo een band met je hond te hebben!

Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Persoonlijk advies nodig?

Wil je persoonlijk advies over het gedrag van jouw hond? Als toegewijde expert sta ik klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen de beste benadering kunnen vinden om het gedrag van je harige vriend te begrijpen en te verbeteren.

×