Opvang

De opvang voor jouw hond

De opvang waar liefde, begrip en gedragsadvies samenkomen voor honden met een speciaal verhaal.

“Ontdek Dol op je Hond’ – de speciale opvang voor honden die een beetje extra nodig hebben. Soms passen honden niet in het standaard plaatje van een pension. Of het nu gaat om ras, gedragsproblemen, medische zorg of gewoon wat extra liefde en aandacht, bij Dol op je Hond bieden we een veilige haven voor deze bijzondere viervoeters.

Een plek van zorg en begrip voor honden die speciale aandacht nodig hebben. Hier vinden we een balans tussen liefdevolle ondersteuning en professionele begeleiding voor honden die niet passen in het standaardpensionmodel.

Hier draait alles om het individu – we begrijpen dat elke hond uniek is, met zijn eigen behoeften en uitdagingen. Of het nu gaat om angst, gedragsproblemen of medische zorgen, wij bieden een veilige en kalme omgeving waar jouw hond de zorg en aandacht krijgt die hij verdient.

Een opvang speciaal voor jou hond. Of het nu gaat om een pitbull, rottweiler, of een ander ras dat vaak verkeerd begrepen wordt, ik bied een thuis waar ze zich geliefd en geaccepteerd voelen.

Voor een weekend, week of misschien een langere periode, ik blijf ervoor zorgen dat jou hond een fijne plek heeft bij mij!

 

Interne training

Welkom bij onze Interne Hondentraining!
Bij Dol op je Hond begrijpen we dat elke hond uniek is, met zijn eigen persoonlijkheid, gedragingen en behoeften. Soms hebben honden extra begeleiding en training nodig om te gedijen en hun best mogelijke zelf te worden. Daarom bieden wij een uitgebreide interne trainingsservice aan die specifiek is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor interne training?
Onze interne training biedt een op maat gemaakte benadering voor honden die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Of het nu gaat om gehoorzaamheidstraining, gedragsaanpassing of sociale vaardigheden, ik sta klaar om jouw hond te helpen zijn volledige potentieel te bereiken.

Het programma omvat gehoorzaamheidstraining, socialisatie met andere honden en mensen, en individuele aandacht om te werken aan eventuele gedragsproblemen.

Transparantie en betrokkenheid
Ik geloof in open communicatie en betrokkenheid bij de eigenaren. Gedurende het trainingsproces houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang van uw hond en sta ik altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Het doel is om samen met jullie te werken aan het succes van jouw hond, zowel tijdens de training als daarna.

Een positieve verandering voor uw hond
Onze missie is niet alleen om gehoorzaamheid te bereiken, maar ook om een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van je hond. Ik streef ernaar om een veilige, ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden waarin jou hond kan groeien, leren en bloeien.

Als u geïnteresseerd bent in onze interne hondentrainingsservice, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met jou en jouw hond te werken aan een gelukkiger en harmonieuzer leven samen.

Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Persoonlijk advies nodig?

Wil je persoonlijk advies over het gedrag van jouw hond? Als toegewijde expert sta ik klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen de beste benadering kunnen vinden om het gedrag van je harige vriend te begrijpen en te verbeteren.

×