Puppytraining

Basis Pakket

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hond een eigen leven leidt, vol energie en onhandelbare drukte? Wel, ik heb goed nieuws voor je! Teruggaan naar de basis met je hond kan de sleutel zijn tot een gelukkiger en fijner leven samen.

De speciale training, gericht op het terugkeren naar de basis, biedt een oplossing voor eigenaren van honden die worstelen met onhandelbare drukte en probleemgedrag. Met eenvoudige, effectieve technieken brengen we jullie terug naar de essentie van training en verbinding.

Door te focussen op eenvoudige commando’s, positieve versterking en het creëren van een omgeving zonder afleidingen, helpen we je om opnieuw contact te maken met je hond en een sterke basis te leggen voor gehoorzaamheid en harmonie.

Dus, als je klaar bent om de controle terug te krijgen en een diepere band op te bouwen met je hond, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze terug naar de basis training. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een leven vol vreugde, rust en liefde met je geliefde hond.

Je leert onder andere:

  • Wat rust betekend voor je hond
  • Hoe je jouw hond meer rust kunt geven
  • Het effect van mentale uitdaging
  • De balans tussen mentale en fysieke uitdaging
  • Stukje voeding
  • Begeleiding op maat gemaakt voor jouw hond
  • Aandacht en liefde geven en ontvangen
  • Waarom grenzen stellen belangrijk is

 

Het ‘Terug naar de Basis’ Pakket bevat 4 lessen, iedere les duurt 60 minuten en de kosten zijn €240,-

Heb je vragen? Stel ze via Whatsapp

Persoonlijk advies nodig?

Wil je persoonlijk advies over het gedrag van jouw hond? Als toegewijde expert sta ik klaar om je te helpen. Ontdek hoe we samen de beste benadering kunnen vinden om het gedrag van je harige vriend te begrijpen en te verbeteren.

Puppypakket

Wil je de beste start voor jouw nieuwe puppy? Dan is een privé puppypakket precies wat je nodig hebt! Als ervaren hondengedragsdeskundige bied ik persoonlijke en op maat gemaakte trainingssessies aan, rechtstreeks bij jou thuis.

Leren wandelen Pakket

Heb je moeite om ontspannen te wandelen met je hond omdat hij constant uitvalt naar andere honden of geen focus kan houden? Geen zorgen, het pakket “Leren wandelen” is speciaal ontworpen voor jou!

×